Helgen!!!!

I fredags så kom min syster och hennes pojkvän hit! Vi var på hockey på kvällen med deras två kompisar...Örebro-Leksand! Leksand vann (såklart) med 8-5! :) Till och med jag som inte är så insatt i hockey stog o skrek till slut :P Efter hockeyn så blev det att spela När Och Fjärran i min korridor...tjejerna vann (såklart) ;)

Ja just det innan hockeyn så var vi till systemet och Ica maxi för att handla och sen skulle vi till Mc donalds i Mariebrg för att möta upp kompisarna...vi åkte dock lite fel så det slutade med att vi körde på en cykel?väg och ner för en trottoarkant för att komma ut på rätt väg igen...det var en jäkla massa vägar där men ingen somgick tillbaka dit vi kom ifrån..så då får det bli drastiska åtgärder :P Tur att inte polisen såg oss ;)

I lördags så blev det Marieberg för lite shopping...jag ville ha en stor ram men det hittade jag ingen :( Köpte däremot ett par nya stövlar, bruna o fina! ett kap dessutom för jag köpte dom på skopunkten för 160 kr! Blev lite andra småsaker. På kvällen var det dags för att se Luftslottet som sprämgdes! Man blir som alltid lite besviken när man har läst boken..men filmen är bra! :D Hem för ett nytt part När och fjärran,,,killarna vann men det var nog för att vi var så trötta :P började runt 12 på natten!

Söndag blev en slappardag framför Idol....sen lite plugg men svårt att koncentrera mig.

Idag så hade jag föreläsning i antidiskrimineringsrätt! Jag var TRÖTT men det var en bra föreläsning...är dock inte lika lyrisk över filippo som Linn :P Hon tycker han är såååå söt ;) haha nej men han är riktigt bra!

Sen pluggade jag o amanda i bibblan...gick bra fram tills hon började störa mig med en massa dumma ideer :P

Vi bestämde oss för att gå på streetdance idag vilket vi också nyss har gjort...det var jag, amanda, johanna o nathalie! Det var roligt men jag var ju rätt lost ibland alltså..haha

styrkan i början höll jag på att dö av för övrigt...

Tack för lånet av rum i helgen Nathalie!"!!!

NU: MAT OCH PARADIS HOTEL! :D

 Jag o syrran! Lika?

 Syrrans pojkvän Robin är glad över att leksand leder :)

städ/tvätt/plugg/slö dag

Kan ju börja med att berätta om gårdagen..

Seminarium på förmiddagen...gick bra, var väldigt trött och inte så aktiv kanske menmen. Sen efter det så drog jag, nathalie o Rickard till RUSTA för att shoppa lite julprylar o annat onödigt :P Kom hem med en del städsaker, julsaker o annat smått o gott;) Blev Mc Donalds på det också! MUMS

Egentligen hade vi planerat att gå ut på kvällen...Vi skulle prova Ritz..men vi kände oss inte så pepp så det fick bli bio....Jag, Emma, nathalie o Rickard gick på paranormal activity...rätt dålig film måste jag säga..Den ska tydligen vara läskig men det var de inte...kanske är jag som är okänslig? satt och skrattade i alla fall..

Sen när jag kom hem så bestämde jag och Linn oss för att vi skulle gå ut i alla fall så det vara bara o slänga sig in i duschen o sen ta en taxi till Linn...22.00 började förfesten o den slutade vid 23.00! Effektivt festande kallas det ;) Sen gick vi till Ritz som var grymt! bättre än Strömpis?! jag tror nog att det är det.. En skitrolig kväll blev det! :D kom i säng runt 03.00!

Idag så var det lite segt på morgonen...inte bakis då jag inte drack så mycket igår :) Har storstädat hela mitt rum! tråkigt men skönt när det är gjort...rensa avloppet i duschen är inte så jävla fräscht har jag kommit fram till :P men nu behöver jag inte göra det på ett tag!!  Håller på att tvätta också vilket jag skulle ha gjort för typ 1.5 veckor sen men jag har en förmåga att skjuta upp det..hehe

Ska snart gå iväg och handla med Amanda...det behövs..min kyl är hungrig tror jag:P Han har inte blivit matad på ett tag :P

Sen efter det så ska jag, amanda och Johanna vara duktiga på gymmet :) Mina vader är helt förstörda sen jag o johanna tränade här om dagen :P den maskinen är ju bra i alla fall ;)

Imorgon är det plugg på FM som gäller, en föreläsning.

Sen kommer syrran+ sambo hit någon gång under dagen! :) Hockey på kvällen. Leksand- örebro!

 Söt bild eller hur?! haha jag, syrran och Robin på julafton för 1 eller 2 år sen?!


1 månad kvar till Julafton!

Ja idag är det en månad kvar vilket jag och nathalie firade med att baka pepparkakor...de blev otroligt bra med rosa och grön kristyr på :) Ingen av oss är några stora fan av pepparkakor dock så vi frå väl bjuda bort dem..jag vill bara ha typ en i veckan :P Vi brände faktiskt "bara" en plåt :P vi pratade för mycket skit så vi glömde bort dem i ugnen! Vi gjorde några "handgjorda" kreationer...bla en ängel, en djävul, hjärta m namn, snögubbe o paket...o säkert nåt mer!  Tack för lånet av formar Agnes! du får tillbaka dom snart :P

Annars idag så hade jag en föreläsning på förmiddagen..var om riksdag och regering! kändes som att mycket av det var sånt som man lärt sig i skolan tidigare! Det är tur att det alltid är nån som ställer en "dum" fråga så jag har nåt att skratta åt :)

Sen efter baket så var jag till gymmet med Johanna :) Mycket trevligt sällskap! Hoppas det blir ofta :)

Imorgon har jag bestämt mig för att gå upp tidigt för en promenad..hoppas jag har den självdiciplinen :P Försöker få med amanda men hon är skeptisk!!!!!

nehepp kanske ska sova om jag ska komma upp imorrn då :P

 Kön i torsdags när vi skulle vaccinera oss... (obs kön var 3 timmar lång)

 Halvvägs ungefär var vi lika glada :P

 I Lördags natt var det dags för att spana på Edward i New Moon! :D Lika het som alltid ;)

 Min fina pepparkaka till nathalie och rickard!

 Alla pepperkakor färdiga!!

 Min Julgran :)

 Våran oooooootroligt fina snögubbe!

Ny vecka!

Måndag igen...veckorna går alldeles för fort! Känns som att jag nyss flyttade hit och nu är det snart JUL?! Men har sjukt roligt här i alla fall :)

Den här veckan blir det mycket pluggande tror jag..tenta nästa vecka så det är väl bäst man börjar nu! Känns som ett väldigt tungt ämne...EG-rätt!

Ska snart iväg på föreläsning, förhoppningsvis en intressant så jag tar till mgi det han säger! det är i EG-rätt i alla fall..har även en föreläsning i det efter lunch!

Igår kväll var jag hos Amanda och gjorde henne sällskpa när hon tvättade...väldigt skoj :P Hjälpte Agnes att göra biskvier! Väldigt gott :D Jag och Agnes roade oss med att filma Amanda också..tyvärr så har jag lovat amanda att inte lägga upp filmerna...men det skulle vara bra kul ;)

gick hem runt 00.30 tror jag!

nehepp, dags att gå till universitetet..alltså 100 m typ :P om det ens är så mycket, beror på vart jag ska vara ;)

Puss o hej leverpastejjjjjjjj

 
"Gänget" haha förutom Maria som står för fotot :)

Lördag

Var på bio i Tisdags! 2012...den var riktigt bra! Speciellt alla effekter i filmen..rekommenderas starkt :) Igår var jag hemma hos Johanna och åt mat och tittade på idol med henne, fredrik och jocke! En mkt trevlig kväll :)

I onsdags så blev det en utekväll med Stina 1, Stina2, Amanda, nathalie och maria...Vi hade det skitkul med förfr
est hemma hos stian 2. det blev guitar hero och en massa skvaller ;) Sen var vi på Strömpis där de hade hawaiitema :D En bra kväll!

Idag var det egentligen tänkt att vi skulle till Strömpis ikväll där det är Nelly High Heels...men vi är trötta och sega allihopa så vi struntar i det! Blir istället att titta på Robinson och sen in till stan för att kolla på New Moon vid 23.45 :D ÄNTLIGEN!

ja just det..vi var och vaccinerade oss mot svinis i torsdags...fick stå och köa i 3 timmar i REGN! men nu är det gjort i alla fall...kan vara på grund av den som vi känner oss så hängiga allihopa. Har ont i armen också men idag kan jag i alla fall använda den....

 det var väl allt som hänt hittills! Har pratat mycket med min underbara Maria också :D skitkul! Planerar för fullt inför juldagen! ska beställa tågbiljett nästa vecka!

Watch Out södertälje ;)


Torkel i knipa....

Sjukt rolig film :P

Just nu sitter jag och skypar med Amanda...:P hon spelar en massa rolig (dålig) musik för mig ;) Och nu pratar  jag med både nathalie och amanda ;) Väldigt givande samtal.....

Idag har vi försökt att plugga i bibblan..vi vet ju hur det brukar gå..mest en massa skitsnack o skratt hela tiden ;) Stör hela resten av bibblan :P

Imorgon har vi seminarium, ska sitta i bibblan o plugga till det innan.... Sen är vi lediga :) eller ja man behöver ju plugga ändå men ändå skönt att vara ledig tors-sön!

Ska snart iväg på bio med Amanda, Stina 2 och Emma! Det blir att se 2012 :) Hoppas den är bra för den är 2h och 40 min :P Sen i slutet av veckan, förmodligen söndag, blir det att se New Moon! :) Och nästa vecka så kommer syrran+ sambo och hälsar på..då blir det hockey på fredag och Luftslottet som sprängdes på lördag! :D

Har vart duktig och ringt till HP-support för min "nya" skrivare inte vill funka :( Dom ska nu skicka en ny till mig!:) är nöjd med den supporten..hoppas den nya funkar bara :P

ja nu har jag inte så myclet mer att säga för tillfället...jag är i stort sett frisk btw..hostar lite bara :)

slänger in en ful bild :P

 Sjuuuuukt trötta och fulla ;)

Bara för att jag är så snäll...

så ska jag snart åka in till resecentrum för att möta Amanda som kommer med tåget ifrån Göteborg! Hon behöver hjälp med alla sina 1oo? väskor! Och vilken kompis skulle inte ställa upp på det liksom ;)

Har inte tagit mig upp ur sängen än dock..kanske är dags för det nu :P

More update later....

 
Lilla klena Amanda kan ju inte bära alla väskor själv ;) Kanske inte den snyggaste bilden men den bjuder jag på :P

slöar

Ja idag blir det en riktig slappardag...Jag SKA övervinna min förkylning idag...vare sig den vill eller inte!!! Ligger i min säng och degar...läser lite EG-rätt och snokar runt lite på FB...så kommer nog min dag se ut fram till kvällen då det är dags för att slöa framför Idol!

Imorgon ska jag till tandläkaren..på en lördag! Känns som att det kan bli lite jobbigt att ligga där helt dyngförskyld...jag kommer inte kunna andas när dom ska hålla på att gräva i min mun! hoppas det går fort.. Och nu måste jag betala för skiten också...:(


Torsdag!

Den här dagen har vart seg...tog ett bra tag innan jag ens tog mig upp ur sängen, skyller på förkylningen :P Har roat mig med att lägga upp en massa bilder på FB från de senaste veckorna här i örebro! Vet att mamma vill se bilder :P

Sen blev det en sväng till Tybble för att handla och hämta ut mina böcker som jag beställt...ooops vi hamnade visst på pizzerian också ;) men nu är det slut med att äta så mycket skit...ska inte sluta helt för det vet jag att jag inte klarar..Jag o Amanda försökte senast i Måndags att sluta äta chips o godis...det funkade tills igår! HAHAHA

På måndag ska jag ta tag i träningen igen som jag skippat den här veckan pga av förkylningshelvetet...trodde aldrig i hela mitt liv jag skulle kunna säga att jag saknade att träna?! Men nu VILL jag faktiskt gå till gymmet...Gymkortet var en bra investering :D

Imorgon ska jag vara hemma och vila mig ännu mer så jag kanske kan gå ut på Lördag:) Blir en Idol kväll i min ensamhet imorgon! Säg till om ni vill joina! :)

Både Amanda och Nathalie dom jävlarna ska åka hem i helgen så jag ska låna Nathalies nycklar så jag kan nörda framför hennes playstation :)

Dagens roligaste: Bobbys mamma i Mammas pojkar! HAHAHA

Här kommer lite pics

 Jag, Nathalie och jennie innan Strömpis!

 Meeeee :)

 Min, nathalies och Agnes fina snögubbe som tyvärr bara fick leva i 40 min innan nån idiot förstörde honom :(


Fettoprogram here we come!

Ja jag o nathalie har tittat på The biggest loser..vi funderar på att vara med...vi borde ju bli jäkligt fit av all den träningen tycker jag :D Men Rickard är jävligt skeptisk till våran idé..han säger att man måste vara fet för att vara med?! :P
Idag har det vart introduktion i en ny kurs.. Offentlig rätt med Jan Melander! Känns som att det kan bli en rolig och intressant kurs :)

Jag är fortf förkyld som fan, emn det måste gå över till helgen! Vill ju inte ligga hemma i dega hela helgen!

Nej nu ska jag återgå till Crash...jag o nathalie nördar oss med playstation ;)

Seeeee ya!

Helgen!

Dåligt med bloggning i helgen men har vart sjukt trött så har struntat i det...men i lördags så hade jag min tenta..vet inte hur det gick riktigt...kändes både bra o dåligt så vi får se om det blir omtenta eller inte! Efter tentan så skulle vi självklart festa! :) Blev förfest inne hos Nathalie först, mkt trevligt folk och en himla massa skratt! jag började känna mig lite halvhängig redan då men fortsatte festa ändå! sen for vi in till stan och Satin där klassen skulle mötas upp! Satin var väl inte det bästa placet jag vart på men helt ok! Vi dansade och hade kul men åkte hem rätt skapligt för jag mådde inte så bra..o det var inte alkoholen!

Vaknade upp på söndag morgon och mådde piss....en blandning mellan sjuk o bakis! Köpte mig en pizza och gick till Amanda o Agnes där vi låg o kollade på Pippi Långstrump hela dagen..det vart en riktigt slappisdag! :D

Ja igår så började vi en ny kurs..EG-rätt..vet inte riktigt vad jag ska säga om det..känns ganska tungt! Vi ska dessutom läsa en till kurs samtidigt..Förhoppningsvis är den lite mer intressant! Börjar med den imorgon.

Igår kväll mådde jag inte spec bra...feber (tror jag) och en jäkla förkylning....Vaknade inatt av att jag inte kunde andas genom näsan! Inte så fresh! Har dock vart duktig och städat idag trots att jag känner mig lite halvt död....

Ikväll så ska jag kristina och Amanda gå på bio :) Det är våran favoritsysselsättning nu för tiden ;) Vi ska se Trubbel i paradiset..den verkar sjuuuukt rolig :) Det är ddet jag kommer orka idag..ska försöka läsa lite EG-rätt också...Men dom kunde väl ha gjort boken liiite roligare!?

jaja så är det!
Här kommer lite blandade bilder från senaste tiden!

 tentaplugg!

pluggapluggaplugga

Linn var pepp ;)

 Nathalie o lexie ligger o myser i soffan :P

 Vi hade en mysig pluggbrunch hemma hos Stina 1 i fredags :) Tack för det!

This is it

TENTA 8.15- 13.15

PANIK

Dagen innan....

dagen innan tentan började bra med en pluggbrunch hemma hos Stina 1 ;) det var jag, Amanda, Stina 2, Maria och Linn som hade en mysig morgon tillsammans :) Vi åt en massa gott som Stina fixat och pratade o pluggade en del!

Sen efter det så Åkte jag, linn, stina 2 och amanda ner på stan för att inhandla lite nödvändigheter till tentan..tex, blyertspenna och sudd så man slipper kluddra ner hela pappret om man skriver fel :P sen blev det en färd till Willy med nathalie o Rickard för att inhandla lite Tentagodis och Chips till våran Idolkväll!

Känns inte som att man ska plugga mer nu..bättre att slappna av och gå och lägga sig tidigt så vi är på topp imorgon mellan 8.15-13! Sen efter det får vi slöa en stund innan det är dags för att tentafesta! :) det kommer bli riktigt nice...Kan inte tentan vara över nu?

Nej nu ska jag försöka få hit segproppen amanda så vi kan äta tacos!

Lycka till alla!

God natt!

Har vart i skolan i nästan 14 timmar idag..har inte så mycket mer att säga än att jag ska sova NU! Mer uppdate imorgon! God Natt

Plugg o snö

Ja idag så blev det plugg i bibblan mellan 9-18...wihooo vad duktiga vi har vart! :) mina ögon ville helst inte vara öpnna så jag fick kämpa mot dom hela dagen..skulle ha behövt tändstickor för att hålla upp dem...Men snart ska ögon få göra det dom vill göra...blunda! Blir heldagsplugg imorgon också..har workshop inför tentan också..Hoppas verkligen att den ger mkt..!

Sen imorgon kväll ska vi ha Tacopluggkväll! det blir mysigt! :)

Har vart på gymmet en sväng idag också...det gick ganska bra..kände mig lite trötter men armarna fick sig en omgång :P Sen att man blir mobbad av två jurister för att man är rättsvetare när man är där är inte okej! (adam och david) Vi är MINST lika bra som er om inte bättre ;)

Har även gjort en snögubbe idag med Agnes och nathalie..han blev skitläcker! ;) det är dock nån jävel som redan roat sig med att sprida ut honom :( Bild kommer senare förmodligen!

ganska mysigt med snö men tyvärr så kommer det väl bara vara slask imorrn :(

Blir nog en uppdatering imorgon kväll igen...har lite mycket att göra nu fram till lördag..Sen har jag lite mer tid igen  :D

BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Tisdag

Imorse kl. 8.30 kom Amanda hit för att plugga..det slutade med att vi bara skulle kolla på ett desperate avsnitt först..sen somnade vi :P När jag väl vaknade så började jag plugga och en timme senare vaknade även Amanda¨! Hon drog hem för att plugga...! Sen har jag Gjort 1.5 övningstentor och även kollat på bodelning. Ska ta tag i rättsfilosofiboken nu snart...känns ju sådär..den är inte speciellt rolig att läsa!

Var nyss ute på en promenad med nathalie och lexie:P den hunden är störd ;) passar bra ihop med mig o Nathalie med andra ord :P

Har även gjort ett litet schema på vad jag måste gå igenom nu inför tentan! hoppas på att det sak funka bra.

nehepp plugga lite till innan jag ska laga mat och sen plugga lute till!

 Jag o Nathalie storhandlade på Willys inför tentaplugg igår!

 Mitt skrivbord är fullt med papper och böcker..

 Min favoritbok....NOT!


Pluggilugg

Ja idag så har det inte hänt så mycket spännande...På Fm så förberedde jag mig för vårat straffrättsseminarium som vi hade idag..Det gick bra! :) Sen efter det så drog jag o Nathalie till Willys där vi handlade mat så att vi klarar oss nu när vi har pluggvecka inför våran tenta på lördag! Vi får väl se hur mycket mat som Nathalie faktiskt kommer "laga"..HAHA har sett henne i köket typ 3 gånger....:P

Har vart på gymmet med Agnes,,vi var sååå duktiga..Hoppas på en ordentlig träningsvärk i benen imorgon! Då är jag nöjd! jag undrar dock om vi gymmar eller pratar killar mest? Kanske går jämt upp :P

Nu har jag i alla fall duschat och gjort en halv "träningstenta" vilket gick ganska bra...kanske inte full pott på mina svar men var väldigt nära de som stod i facit :) Hoppas det går lika bar imorgon...Tänker inte forstätta mer idag..Då kommer jag aldrig upp ur sänge imorgon och då får jag inget plugg gjort alls!

Nu väntar jag på att Nathalie ska uppd sin blogg så jag kan sno lite av hennes bildet från helgen ;)

Se ya....

 Bra minnen!

Dålig uppdatering...

Ja men nu ska jag uppdatera vad som hänt denna helg hittills :) I fredags var det ju som sagt Halloweenfest på kåren så jag, Nathalie + vänner drog dit och partade jääärnet! jag nathalie och rickard drog hem och satt o garvade ute i "vardagsrummet" ett tag. åt lite pizza och drog dåliga skämt :P ögonfransar i pizzan är fresh (internt skämt). Vi hade det riktigt roligt en superlyckad kväll..bilder kommer!
 Jag var ängel i fredags!

Igår pluggade jag först en stund med amanda och maria...Vi var ganska duktiga i alla fall :P Amanda var lite hög på några tabletter för hennes knä så hon fnittrade mest hela tiden ;)
Sen satt jag o Nathalie och pratade skit ett bra tag inne hos henne..sen kom vi på att vi ahde lite bråttom för vi skulle på fest med hennes "pojkvän"... Så vi satte oss på bussen och for iväg till väster? tror jag! Där blev det Pizza först och sen förfest hos Rickard! Vi körde lite ölspel där jag o Nathalie bräckte killarna ordentligt ;) Dom var veklingar när det gällde Vattenfall! Sen drog vi vidare till en fest där vi fortsatte innan vi tog taxi ner på stan och in på Strömpis...(börjar bli stammis)! Var ju lite osäkert om vi skulle komma in eftersom det är 25 på lördagar men det gick smärtfritt! där dansade vi järnet och ytterligare en lyckad kväll!

 Feeest!

Idag så blir det plugg med bruudarna och sen ska vi ha mys med bio :D Blir Michael jackson- This is it! Har höga förväntningar på den!

Nästa vecka är det BARA plugg som gäller...möjligtvis kan jag pallra mig iväg till gymmet :P Men det är Tenta på Lördag och om jag inte klarar den kommer jag typ börja gråta :P haha Så pluggpluggplugg blir det! på Lördag blir det nog brakfest med klassen dock :P oavsett hur tentan kändes för svaret får vi inte fören 2 veckor efter i alla fall ;)

Nu är jag hungrig så får bli tidig lunch!

Bye

RSS 2.0