RÖSTA!


Rösta på min bikini :)


http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=76O9JrsJbuBEgR13k83AzYefIc7A8Sd4Ls1U#bikiniGallery

Freeeedag!

Äntligen helg igen :)

Precis haft seminarium i bolagsrätt! Det gick bra, var ganska soft :P Anders Lagerstedt är en sköning..haha

Ska packa och duscha och så nu! Måste till HM innan jag ska till tåget som går 14.56. Ska lämna tillbaka en kavaj som jag köpte igår. Köpte även en jättesöt klänning som jag tänkte behålla! Blir perfekt till semestern ;)

nehepp, blir väl ingen mer update fören efter helgen skulle jag tro! Have fun!

P&K




Fick en mini Joel Kinnaman av Amanda :P Dock är han ju inte lika snygg som han brukar på den här bilden!



Mandy med joel! haha




Den nya klänningen :)

trött, tröttare, tröttast

Ja jag tillhör den senaste kategorin kan jag säga :P Det sjuka är att jag inte vet varför jag är så jäkla trött. kanske har sovit för mkt :P

Kommer inte ihåg senast jag sov mitt på dagen, efter skolan. Idag lyckades jag med 2.5 timmar :P hade nog kunnat sova längre om det var så men kände att jag inte ville sova ända tills imorrn. haha

nej nu orkar jag inte ens skriva mer

Dating in the dark!

Ligger i sängen och kollar på det...haha det är ju för kul att se deras reaktioner när de får se varandra sen :P

Idag har det vart plugg i skolan, visserligen blev det inte alltför mycket gjort men lite iaf :P Jag hade ont i huvet o var trött o de andra var också trötta! Imorgon är det föreläsning, Varumärken i praktiken med Thomas Silbersky. Blir säkert intressant :)

På torsdag blir det att plugga med gruppen och sen äta våfflor på Bara Vara :)

Fredag är det seminarium i bolagsrätt på morgonen och sen ska jag sätta mig på tåget mot metropolen Månkarbo ;) Ska spendera helgen hos Elin, min gamla sambo från gymnasiet :P På lördag ska jag på musikalen Hairspray i Sthlm med henne och hennes familj :)

Nu ska jag kolla på lite rederiet! Chiao


Sweet Saturday!

Har vart duktig och städat mitt rum nu vilket verkligen behövdes! Hade tänlt göra det i början av veckan men då låste sig ju min rygg så har haft lite svårt att böja mig, och röra mig över huvud taget :P Men nu är det gjort i alla fall. Duktig Helén!

Om nån timme kommer Nathalie hem från Rickard, då ska hon lägga i nya slingor i mitt hår. Måste få bort den förskräckliga utväxten! Sen efter det så är det dags att göra oss iordning för partajj! Kommer nog bli grymt kul tror jag! Först till Brugger, rickards kompis, på förfest och sen blir det Satin :)

Nu måste jag göra mat! kan inte äta för sent för då sitter inte klänningen någe bra sen..haha

Have fun tonight! I will! :D


förvirrande

ja jag och Johanna försöker komma fram till vad vi ska välja för kurser till hösten och resten av utbildningen :P
Nu har jag iaf valt till hösten tror jag :P Blev den som står på studieplanen för "rekommenderad studiegång", vet inte vad den heter dock...haha och så ska jag iaf läsa kriminologi A som kvällskurs på halvfart! :) tror det är en kväll i veckan bara!

tror det kommer bli suuuuuuuuuuuuuuuuper!

sen hur resten av utbildningen kommer se ut har jag inte kommit fram till än :P

Nu längtar sängen efter mig!
God Natt!

Jag just nu :



Har tråkigt och leker med webcamen :P





 

Provade min klänning jag ska ha imorrn också :)

Jag VILL ha! NU!

Yeeeeeeeeeeeey, det är fredag och helg!

 

Precis exakt den här jackan vill jag ha. Hittade den i en butik idag där den kostade 1700 kr! Någon som köper den till mig? :P Förväntar mig att någon uppfyller min önskan och köper den!

Jag har till och mes suttit och letat som en galning på blocket och tradera efter den här jackan nu. Har mejlat till två iaf :P Hoppas de har jackan kvar! Bilden "lånade" jag från blocket :P




De här sakerna från HM kan ni också få köpa till mig! :D


TACK på förhand!




Sailor stripe dress!

har köpt en ASsnygg klänning från Nelly! Sjukt snyggt när den är enkel fram och sen är det djup ringning i ryggen istället!



Den sitter perfekt också :) så länge jag inte äter nåt iaf ;) Men jag får fasta på lördag när jag ska ha den :P

Blev ingen klassfest idag, vi ska ta det efter tentan istället förmodligen! Ligger i min säng och slöar istället ! :)

Samos

Ja det ser ut som att det blir en resa dit med syrran den 5e Juni :D sååååå skönt ska det bli! dagen efter skolan tar slut är det!

ja. ryggen känns något bättre idag iaf, hoppas det försvinner snart! Har inte råd att gå till nån kiropraktor med den. 500 spänn kostar det tydligen. är man student så är det inte så kul att bara bli av med 500 sådär. Men vi får se hur det blir! Idag kanske jag får på mig skorna själv iaf ;)

Föreläsning om marknadsrätt om en timme så dags att göra mig iordning. Ikväll är det klassfest, vet dock inte om det blir någon winterbarbeque, vädret ser ju inte så roligt ut! menmen!

Se ya

AJ!

Min rygg mår inge bra! Satte mig på min säng imorse med datorn och jag bara kände hur ryggen "låste" sig vid svanskotan. Ställde mig upp och sen kunde jag typ inte röra mig. Kunde bara gå små steg framåt och inte börja mig varken bakåt, framåt eller neråt. Nu kan jag sätta mig ner iaf om jag håller i nåt när jag gör det :P Gör dock ont hela tiden!

Vi hade redovisning av konkurrensrätten förut, själva redovisningen gick väl bra men sen hade vi missuppfattat en grej! men sånt som händer! skönt att ha deta vklarat bara :)

Ikväll ska jag och Amanda på förkvällen på kåren som är inför juristmässan som är imorgon! Det ska ju vara nån sorts debatt. Får se om det är någe kul :P

nej nu måste jag typ , försöka göra nåt åt min rygg kanske. och äta någon sorts mat!

Byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

mer än en månad sen sist......

Okej, det har gått mer än en månad sen jag bloggade sist :P dåååååligt av mig! Finns tydligen några som vill läsa min blogg så jag får väl se till att börja skriva igen då ;) Tänker dock inte dra någon resumé över det som har hänt sen dess utan börjar om från och med nu helt enkelt!:)

Idag har jag suttit med min grupp hela dagen och jobbat med våran redovisning i konkurrensrätt imorgon! Skapligt svårt är det, men nu är det klart i alla fall, bara att redovisa det imorgon för Vladde. HJÄLP! haha

Så fort vi har redovisat måste vi börja med nästa arbete som ska redovisas på måndag, suck! och sen nästa fredag ska vi också redovisa ett arbete. Mycket sånt nu! Sen blir det lungt fram till tentan i alla fall!

Imorgon kväll ska jag och Amanda gå på förkvällen inför juristmässan som är på onsdag, vet inte riktigt vad som ska hända på kvällen men nån sorts debatt ska det vara som vi ska lyssna på iaf. Och så bjuder de på tilltugg och dryck, därför vi är där ;)

På Torsdag är det dags för klassfest :D Winter Barbeque! Kommer bli skitnice bara vädret håller sig fint tills dess! Sen på Lördag ska vi ut också, då är det Satins nya studentklubb som gäller! Hoppas det är bra där men det ska det tydligen vara.

ja det var väl allt för nu :P Får bli en update imorgon igen, har lovat mina kära klassisar att det ska skrivas varje dag nu! se hur länge det håller den här gången.

 Saknar att rida!

RSS 2.0