Halloween

Ja snart ska jag gå bort till amanda och agnes för att börja förebereda inför kvällen! Kommer nog bli riktigt grym kväll! Jag ska vara en vit ängel och Agnes ska vara en svart "dödsängel"! Amanda ska vara pirat :P så söt! Ska dit och äta mat snart innan vi ska börja fixa oss! Ska försöka ta mkt bilder ikväll vilket ajg brukar vara VÄLDIGT dålig på...men ska försöka :P

I gotta feeling, that tonight´s gonna be a good night!

trötter

Ja nu är jag sjukt trött...Har ätit tacos och tittat på Mammas pojkar med Nathalie o Lexie ;) Det programmet är ju helt sjukt-..man kan ju inte låta bli att kolla :P Nej nu måste jag sova om jag ska komma upp ur sängen imorgon! Har tvättid från klockan 7 så det är väl bäst att jag pallrar mig upp tills dess..Är kris på kläder nu!

 Nathalie och Lexie slöar i soffan!

AAAAAAAAAAAAAA

Ja igår så var det ännu en pluggdag! Vi pluggade från 9-17! Vi var väldigt duktiga :) Blir ju även en hel del flum i mellan allt det seriösa :P Det märks när vi är trötta om man säger så ;) Hade en föreläsning i ersättningsrätt vilket var helt okej.. Ja sen igår kväll så skulle nathalie slinga mitt hår och jag skulle färga hennes. Jag fick i alla fall slingor i halv håret sen tog färgen slut :P Och nathalies färg tog knappt alls så det blir en fortsättning på färgandet snart! Så fort Nathalie kommer hem med färgerna! Sen blev det förfest innan vi drog vidare till Strömpis där Björn Rosenström var live! Hans låtar är ju grymma :) Blev en bra kväll! Drack inte alls mycket så jag mår toppen idag :D

Har nu städat köket vilket inte avr så fräscht.. Släng flaskor, konserver, sopor och en STOR svart sopsäck full med kartonger och förpackningar! Nu är det fint i alla fall! Ska nu plugga lite straffansvar tänkte jag!

I helgen är det ju halloween också! Jag och Agnes ska vara änglar :) Jag får vara en vit, söt ängel medans hon ska vara en Svart dödsängel :P Vi kommer bli supersnygga med vingar o gloria!

Den här bilden är inte alls tillgjord :P Vi sitter alltid så här nära varandra och pluggar ;) Stina 2, Maria och Stina 1!

 Pluggbordet! Våra bästa vänner lagboken och civilrätt!



Jag innan Strömpis igår!

Min bästa vän ikväll!

Ha en bra dag! I will.


home

Är hemma från en kväll på Strömpis nu! har vart en helt ok kväll med Björn Rosenström! Imorgon blir det att plugga..IGEN... Uppdaterar imorgon när jag piggnat till!

TRÖTT

Ja idag var det väldigt segt att ta sig upp! Sängen är ju sååå skön :P Nej men nu är jag uppe och redo för några timmars plugg innan vi har 2 timmars föreläsning i em.  Hörs senare!

Trötta på väg till Österrike!

scary movie

Blev inget städande när nathalie kom hem..vi valde att titta på scary movie 4 istället :P Ont i magen nu av skratt!(och popcornen) haha. Imorgon blir det plugg med brudarna igen! Föreläsning i ersättningsrätt?! intressant eller inte..det visar sig. Ska kolla på senaste Gossip Girl avsnittet nu! Goood Night! SAKNAR!

Nu är det dags att börja ígen...

Ja jag tänkte börja blogga igen..får se hur länge jag orkar den här gången :P Har dock väldigt mycket fritid nu så jag borde väl ha tid med det i alla fall! Var lite påtryckningar från vissa klassmedlemmar idag ;) Idag har vi pluggat i stort sett hela dagen. Först opponering på PM och sen efter det har jag, Maria, Stina 1 och Stina 2 pluggat lite arbetsrätt! Känns som att vi blev lite klokare i alla fall!

Har nyss lagat mat! Kycklingfilé, ris och sås! MUMS! Blev även en matlåda att ta med till skolan imorgon, duktigt av mig :D

Om Nathalie kan pallra sig hem från stan nån gång så ska vi ta tag i köket i korridoren..det ser ut som ett helvete...igen! Är min städvecka men jag o nathalie har bestämt att vi ska hjälpa varandra! Mycket roligar ett snacka skit medans man städar. Och DET är vi bra på..HAHA

Här pluggas det för fullt!

Tazmanien: Det är ett barnprogram och ett djungelland...Bara så ni vet  ;)

Se ya!

RSS 2.0