Torsdag

Ja nu har jag precis kommit tillbaka från stallet..Det gick riktigt bra att rida idag..hon skötte sig finfint..men det var ju lite farligt nät det blåste utanför ridhuset så då var hon ju tvungen att hetsa upp sig lite..haha men men det är sånt man får ta..annars så tränade vi på lite galoppombyten idag :)

Snart ska jag åka o hämta upp mamma. Då ska vi väl åka till Willys och storhandla lite..det behövs! Tur att inte jag behöver betala ;)

Nu har jag vart duktig...

Har gjort en tårta till henrik och så gjorde jag en tacopaj.. :) den blev god :D Tårtan har vi inte smakat än..ska vänta till hans pappa kommer hit.. Då blir det ett försenat tårtkalas ;) Han skulle ju ha fått en tårta i måndags när han fyllde men då blev jag tvungen att jobba..eller ja tvungen o tvungen är jag väl inte men behöver ju pengarna så det var bara o släppa alla planerna och göra det istället!

Har vart en sväng på Axelssons Lagerrea idag med mamsen och hennes kompis. Hittade bara en tröja..dom hade mest en massa skit som vanligt... Sen åkte vi till Intersport där mamma köpte en jacka och sen blev det en kebabtallrik på Barken :)

Imorgon ska jag och mamma åka och storhandla mat..sen ska jag till stallet och rida..och efter det bär det av hem till Valla. Ska vara där hela helgen för jag jobbar på Himlinge.

Jahapp

Ja det  är en vecka sen jag uppdaterade nu..Det har inte hänt så mkt så därför har jag inte haft så mkt att skriva om. Jag har väl Jobbat en del och så har jag vart i stallet och ridit...

Igår började vi med första julbordet på restaurangen..vem fan vill äta julbord nu? tydligen en hel buss med pensionärer ;) Åt lite julmat sen när de åkt därifrån..det är ju sådär gott måste jag ju säga..jag gillar ju iofs bara köttbullar, prinskorvar o ägghalvor typ..haha men men..ska jobba julbord på fredag- söndag också..då många av mina kompisar från skolan sak träffas o festa..Kunde ni inte ha valt en lite bättre helg?? typ helgen som var nu?! nee men jag får träffa dom nästa år eller nåt....det är ju nästa år snart såå.. Jag tycker att det passar bra med en fest i januari typ..så ELIN nu får DU fixa det ;)

Puss o Hej

Onsdag

Ja idag så gick jag upp klockan 6 för att vara på tallheden klcokan 7. Var dock bara där i en timme. Skulle bara gå igenom de sista papprena av min inskolning. sen blev det att åka till lägenheten o lägga sig i soffan o halvsova fram till 12. ^^ Senare idag ska jag nog träffa sara och sofie. :) det blir trevligt var länge sen nu.

Igår så blev det en fika med Emma. Hon kan verkligen inte komma i tid nån gång..Igår var hon typ 35 min försenad. Hennes ursäkt var att hon jobbade till klockan 14.. men då behöver man väl inte bestämma att man ska fika klockan 14 ?!..haha hon är knäpp..men det var kul :D

Här kommer några bilder från Ullared :)

Framme efter 4 1/2 timmes bussresa.



Efter ca: 40 min såg våran vagn ut så här ;) Det mesta var min syrras som tur var..Jag va ju fattig och ännu fattigare när jag kom hem ^^



Mycket folk var det! Det var ju lördag så det var ju inte så konstigt..Nästa gång ska jag åka dit på en vardag!




Syrran är lycklig över att få shoppa loss ordentligt! lite shopaholic varning på henne;)




Så här fullt blev det i lilla Viola när vi skulle åka hem från katrineholm till Valla ;) Det ligger två till sånna stora gula påsar/väskor i bagaget + några påsar!

Ullared

Ja igår bar det ju av till Ullared. det var riktigt skoj..men det var så sjukt mycket folk där..Men vi hade tur för när vi kom så var det ingen kö..vid lunch var det minst 1 timmes kö in..^^ jag gjorde väl inte av med så mkt pengar..typ 1500 kr..det var ju egentligen inget spec jag skulle ha så det blev mest en massa skit..haha men så kan det va.

Nu har Elin Wahlborg börjat blogga också :) elinwahlborg.blogg.se

ne nu ska jag gå o glo på nån film el nåt..några bilder från igår kommer senare..!

Onsdag

ja idag blev det till att gå upp klockan 6.. Jobbade mellan 7-11. Eller ja det var inskolning. Efter det så fick jag åka vidare till nästa jobb för att jobba som personlig assistent i några timmar..nån som blivit sjuk. men det är alltid bra för mig..pengar behöver jag alltid.!

När jag var färdig där vid 15 så åkte jag direkt ut till stallet för att rida Libra. det var skoj..Hon var jättefin idag :D Ska nog träffa kajsa imorgon. va typ 2 veckor sen vi sågs nu el nåt.. Och på fredag blir det en fika med Emma och sen ska jag rida igen. Ska även hämta min systeryster vid t¨åget nån gång fredag kväll/natt för att sen åka hem och sova några timmar innan vi måste gå upp vid typ 3 för att åka till ullared. :D

Måndag

Ja i helgen jobbade jag...det va hur jobbigt som helst..massa folk i lördags så vi fick springa runt som idioter och alla kommer självklart samtidigt..Varför ska alla komma just klockan 15 och äta mat? vi fick till och med plocka in extrabord i restaurangen för att alla skulle få plats..men det gick bra ändå..I söndags var det inte lika mkt folk men lika jobbigt för då var jag själv som servitris där så det vart till o jobba i 8 timmar utan ngn rast..^^ när dagen var slut inser jag att jag har ätit en bulle och druckit en halv fruktsoda..det är ju väldigt bra..haha

Idag så har jag vart och ridit. det var skoj..Libra var pigg o glad..som alltid..ändå har hon vart på kurs i typ 3 dagar el nåt o gått hårdträning men hon är lika pigg för det..




Nehepp nu ska jag snart åka in till katrineholm igen..mamma är snäll o skjutsar.:)


Torsdag

Idag är en otroligt tråkig dag.. sov till typ 12 och se har jag typ tvättat och städat lite..pratat med mamma en sväng i telefonen också..hon hade hittat ett jobb jag kan söka :) Imorgon ska jag träna in på mammas jobb också..så kan väl förhoppningsvis få lite jobb där sen. Sen är jag ju inbokad på himlinge typ varje helg nu..Är snart dax för julborden..då blir det till att stressa som förra året..då sprang vi runt som yra höns allihopa..men gästerna var ju nöjda i alla fall..det är det som är huvudsaken. :)

Nästa helg bär det av till Ullared med mamma, syrran + många fler..ska åka en bussresa ner dit..så det blir väl till o slåss med en massa galna tanter för att få tag på nåt...det är ju dessutom en lördag vi ska dit = mycket folk.. Är ju dock inte så rik men det löser sig alltid.. lite pengar har jag ju men problemet är att det kan ju vara bra om jag har några pengar kvar när jag kommer hem..haha

nehepp nu ska jag glo lite på tv..och sen ska jag laga köttfärssås och spaghetti! såååå gott!

check it out - rudolfsson.blogg.se


Nörd?

Ja igår hade jag bestämt mig för att jag skulle sitta uppe och kolla på valvaken för USA´s presidentval..blev dock för trött och gick och la mig...men jag vaknade någon gång strax innan 5 och jag typ hoppar upp ur sängen för att inte missa när de säger vem som vunnit..Sen när började jag bry mig om politik? Bra att Obama vann i alla fall..då kanske det blir någon förändring. 

Hyrde två filmer igår..The Mist och Mandy Lane. Båda är rysare. vi hann bara se The mist så det blir väl till att kolla på den andra snart..måste ju lämna tillbaka dom sen.  The Mist kan jag rekomendera i alla fall. Jag gillar dock inte filmer när det är så mkt övernaturliga saker men den var bra :) Annar ska jag inte göra ett skit idag..typ diska och städa lite ;(

Tänkte börja blogga igen...

Jag kom på att jag läser hur mkt bloggar som helst men är inte så aktiv själv..så jag tänkte att jag skulle börja nu igen..får se hur länge det håller i sig ;) Såg att det är 1 år och 8 mån sen sist jag bloggade...

I helgen var det ju halloween. Jag var då i södertälje hos maria o festade. blev utgång både fredag o lördag..Jag kände mig inte direkt på topp men det blev kul ändå...måde dock väldigt dåligt i söndags..vet inte varför..drack nästan ingenting i lördags men ändå mådde jag pissdåligt.. Nu mår jag bättre i alla fall :) i veckan händer det väl absolut ingenting..ska jobba lördag och söndag på Himlinge..roligare än så blir det väl inte.. ska försöka få med mig ngn på bio..vill se nya Bond- Quantum of Solace.

Så här snygga var jag o Maria i fredags när vi var på halloweenfest :)

RSS 2.0