dåligt med bloggande....

Ja jag har vart riktigt dålig på att uppdatera på sista tiden, har väl inte hänt så mkt som är värt att skriva om. Har vart ute några gånger. I onsdags var jag ute med Johanna, Nathalie och Linda! Vi var på Strömpis, vilket var en besvikelse den dagen. det som brukar vara så bra på onsdagar!

I Torsdags blev den en seg dag med Tacokväll! Sjuuuukt gott med tacos! Jag var dock jättetrött så det blev en tidig kväll! Igår så var jag o amanda först till solariumet och sen åkte vi in till stan, vet inte vad jag gjorde där för jag skulle inte ah nåt, jag var väl moraliskt stöd eller nåt :P Blev fika på Bara Vara med Amanda och sen middag på Baguette med Johanna och Amanda! Vi bestämde oss för att vi inte skulle sitta hemma utan skulle gå på kåren där det var alla hjärtans dag fest!

Men sen när jag pratade med Jocke på facebook så kunde vi ju absolut inte gå till kåren när det skulle vara väääärldens drag på satin! Så vi drog dit istället...det var vi o typ 20 pers till där! jippie! Fick bli en tidig kväll hem, jobbigt att alkoholen började slå till lagom tills jag lägger mig i sängen vilket resulterar i att rummet snurrar om jag blundar, haha! som tur var så hade det kommit ut nya avsnitt av Vampire Diaries och Greys Anatomy som jag kollade på!

Det var dock ganska roligt när vi hade kommit till Satin och skickade ett sms till jcoke o frågade om de kulle komma snart, får till svar att de inte kommer! Vi som blivit ditlurade av Jocke blir ju självklart sura allihopa o skickar sms till honom alla tre...haha sen kommer de gående bakom oss och har lurat oss :P jaja vi är lättlurade!

Nej nu är det duschen som gäller!

Ikväll blir det sängen, chipspåsen, tvn o jag! Låter som en bra kväll, kan inte misslyckas!



Vampire Diaries! Sjuuukt bra serie! Med 2 snygga vampyrer! ;)


halsfluss

ja jag är sjuk :( men har fått penicillin så det sak nog bli bra snart! Förövrigt så sitter jag emd det jäkla helvetes PM som egentligen skulle in idag men vi fick tydligen lämna in det imorgon i alla fall. det värsta är att när jag vet att jag har en dag till på mig så segar jag och så får jag stressa sen imorrn..men det är väl så jag funkar :P Nje men jag har inte så mycket kvar men nu när jag sitter o läser boken för femtioelfte gången så hittar jag bara en massa saker som säger emot det jag skrivit...blir sååå trött då!

Håller på och tvättar...hade hur mycket tvätt som helst, kanske kan bero på att jag struntat i mina senaste 5?!  tvättider haha snart klart iaf :D

nej nu ska jag försöka skriva liiite till innan jag ska slappa!

Byeeeeeeeeeeeee

RSS 2.0