Gratis mode!

Bli medlem här och få presentkort på alla möjliga klädaffärer..!

http://www.gratismode.se/?c=29004

Norrköping

Idag har jag vart i Norrköping med sara och sissi! Det var trevligt..Blev en nyårsklänning från MQ i alla fall..och så lite mer grejer från bla Gina tricot! hoppas på att nyår ska bli succe..men det vet man ju aldrig..brukar bli så att man har jättehöga förväntningar på nyårsafton men det brukar aldrig bli som man tänkt sig..Men hoppas kan man alltid!

Bara man har trevligt sällskap så blir det nog bra.. :)

Ja idag flyger syrran hem från tahiland..säkert så där lagom brun..men som tur är så frå jag inte räffa henne fören om ett par dagar...hoppas på att hon flagat bort allt då ^^

Puss o hej

Julafton

Ja då var snart julafton slut..har vart en bra dag..dock lite långtråkigt..händer inte så mkt när det bara är jag, pappa,mamma och min morbror.. Har i alla fall fått lite julklappar och så..Blev mkt presentkort i år..men det är bra då kan jag köpa vad jag vill!

Annars har det väl inte hänt så mkt.. har kollat på en massa olika julprogram..och så kalle anka så klart!

Imorgon blir det fest i alla fall :D det blir nog kul! Med Sara och Sofie så klart ;) Då ska vi göra Katrineholm osäkert..haha

God Jul!



Doris!

Dan före julklappsdan :)

Ja idag har jag klippt mig och färgat håret..det blev toppen! :) enligt mig i alla fall..haha Är numera mörkbrunt med lite ljusare slingor i!

Sedan bar det av in till stan där jag gick runt o glodde lite..hade väl inget viktigt som jag skulle göra egentligen men blev ett par nya pumps och ett nytt puder i alla fall. sen så fick jag även en julklapp från Ulrica. (hon som äger hästen jag rider)
Fick en liten korg med godis och presentkort på åhlens! snällt!

Sen när jag kom hem så klädde jag granen...den blev väl sådär snygg måste jag ju säga..kände mig inte så engagerad..haha sen kokade jag lite mer knäck! mums

God Jul Och Gott Nytt År!

Helgen!?

Ja den blev väl inte riktigt som planerat...Kan ju informera om att jag är singel igen..Orkar inte skriva om hur eller varför..det är inte så viktigt..jag mår bara bra i alla fall så det är skit samma! Fredagskvällen var i alla fall rolig fram tills att "någon" förstörde den. Jobbade i lördags..det var sista julbordet för detta året i alla fall..skööönt :)

Idag så har jag vart med Kajsa i stallet, vi var så där lagom trötta,flummiga och sega..haha men det var kul..

Imorgon måndag ska jag :
Betala min o kajsas resa :)
Handla sista Julklapparna
Köpa gran !? Sen när blev det min uppgift?
Åka till stallet med Kajsa och rida Libra

Ja det var väl typ allt..

Måste även fundera på vad jag sak göra på juldagen..blir antingen safiren med kajsa mfl eller fest med sara och sofie!

Och sen är det nyår = fest
Sen fyller Emma 20 = fest
Sen fyller Maria 20 = fest i Södertälje
Alltså blir det mkt fest framöver! Jobbigt men kul! :)



Kajsa var glad :) Zickan ser mest trött ut..haha



Aron var söt som vanligt :)



Libra var en dålig fotomodell och kunde inte stå stilla!



Klia mule haha



Kajsa ville inte vara med på kort!



söt fölis i ridhuset när vi skulle plocka bort "sockerbitarna".



Börjessons söta hund! Här har han lagt beslag på jultomten haha

Resa

Ja nu har jag bokat en resa till mig och Kajsa! Teneriffa den 15 februari..Det betyder att vi får fira Kajsas födelsedag där..det kan ju bli skoj ;) Det är tur att man har en syster som jobbar på Resia så man får lite billiga erbjudanden! annars hade jag aldrig haft råd att åka nån stans.. men det ska bli skitskoj!

ooops

Ja nu är det snart 2 veckor sen jag uppdt.. Men det har inte hänt så värst mkt.. Jag har jobbet en hel del julbord och så i helgen var jag uppe o hälsade på min syster i Gävle..då var hela familjen samlad. Kollade på Bocken och den stog fortfarande kvar. Sen såg vi nog ut som yurister hela familjen eftersom pappa sprang runt o tog kort överallt o vi fick ställa oss o posa! haha På vägen upp till Gävle så tog vi en sväng förbi månkarbo och elin! Där fikade vi o snackade skit. Kul o träffa henne..va typ 6 månader sen sist. Vi måste bättra oss på det.

Den här veckan består av jobb, jobb och lite mer jobb...hehe

Måndag LEDIG
Tisdag Himlinge/ Julbord
Onsdag Tallheden 7-9  Himlinge/ Julbord
Torsdag LEDIG  Rida
Fredag Tallheden 7-9  Himlinge/ Julbord  Fest med Sara o gänget ;) ?
Lördag Himlinge Julbord
Söndag Himlinge/ Julbord

så rolig vecka har jag

Chiao

RSS 2.0