my new hair!

 

Så här ser det ut nu efter klippning igår och nya slingor idag! Är bara plattat på bilden och inte fixat alls. Går att få mycket mer volym i det om jag vill :)

Tisdag :)

Precis vaknat, eller ja har vart vaken till och från sen det börja de bli ljust ute men nu är jag uppe ordentligt :P Om en timme ska jag och Johanna gå in till stan. Först ska jag till frisören och klippa mig! Sen ska vi handla lite alkohol till valborg! Kommer nog en bild sen på håret :)




Maaaat

Ja idag har jag handlat mat för 600 kr! Det måste fan räcka ett tag, haha!
Blev glad nyss när jag såg att det ska vara fint väder på valborg :) Har hela tiden stått att det ska regna både tor och fre när det är 48h här på Kåren men nu så hade det ändrat sig till sol och 15 grader! Perfekt för grillning och fest utomhus som en del av 48h är.

Var på gymmet förut med Johanna och Amanda, sprang på löpbandet och tränade ben! Hoppas på träningsvärk imorgon :P

Har precis duschat så måste göra mig iordning nu innan vi ska på 48h´s nätverkskväll!

Dagens goda gärning: har sytt dit en knapp i Adams (amandas pojkvän) byxor! haha

 

Adam och Amanda på nyår :) Bilden snodde jag från din blogg adam ;)

min nya frilla från och med tisdag :)


Hoppas bara att jag blir lika snygg i det, haha!







Bamse

Ligger i sängen med Bamse och myser, Bamse är alltså en hund. Ska snart ut på en promenad men tänkte att jag skulle ta med mig Johanna, hon svarar dock inte. Kanske blev för hårt igår för henne! haha

I tisdags kom Maria hit och joinade mig, stannade tills igår. Blev lite shopping i Marieberg och utgång i fredags på Strömpis. :)

Igår skulle jag ta det lugnt, tänkte bara  ligga i sängen och dega men följde till slut med Johanna till en förfest hos jesper. Jag var dock nykter och gick hem vid 23 eftersom jag är hundvakt och trött, ska inte skylla allt på Bamse ;) Johanna fortsatte att parta vidare :P

Imorgon ska vi på Nätverkskvällen för 48h som är tors-fre. Blir nog roligt. Rom- och ölprovning, tävlingar, företagen som är med och sponsrar kommer vara där, goodiebags mm.

På tisdag ska jag klippa mig! Blir lite kortare än sist, sköööönt! Och så ska jag följa med Nathalie och Rickard till lager 157. Har hört rykten om att det är två Chinos för 150 kr där :P Det är det enda jag får köpa dock. shoppade ju i fredags. :)

Onsdag blir nog lugnt, uppladdning inför valborg :P

Torsdag&fredag = Fest! Kommer nog bli riktig roligt :)

:D

 Bamse :P

 Posar fint :)

 Typ så här hade jag tänkt klippa mig!

:)

Glömde säga att vi började planera inför midsommar i Lördags! Blir förmodligen hemma hos Nathalie i Norberg! Kommer nog bli grymt kul! Vi fick tydligen vara hemma hos hennes pappa! Då kan vi grilla, bada, basta, spela kubb och allt annat som hör till midsommar! verkar som att vi kan bli rätt många också! Jag, amanda, Johanna, nathalie, Rickard + massa från hans kompisgäng! Kommer nog bli great!

Men först är det 48h på Campus 29-30 april som vi får se fram emot :) Sen ska jag till grekland med syrran och seeen är det Midsommar!

wihoooo


Nelly

Fick hem två par skor från Nelly idag :) Jättefina! Det ena paret är ett par riktiga partyskor och de andra är ett par fina sommriga high heels :)

Har vart en bra helg, eller ja hade tenta i lördags som gick sådär. I fredags låg jag i sängen med en påse chips, då är jag nöjd :P Och i lördags först tenta sen var vi ett gäng som åt pizza och sen satt vi hemma hos Toni och drack och hade det trevligt bara :) Skönt att bara vara hemma hos nån och inte gå ut!

En ny sång uppfanns den natten av Rickard :P Luxurios Boy! haha kommer bli en hit!

Söndag, filmkväll med brudarna, as usual! :)

Idag har jag bara degat! Skönt!

Grattis till syrran som fyller 23 idag :D




Samos!

5e Juni så åker jag och syrran till Samos i Grekland för att slappa lite :P Ska bli sååå skönt!

 Pythagorion där vi ska bo!



 Ett mysigt litet hotell vi ska bo på!


pirates...

Ja, kollar på pirates of the caribbean, död mans kista! Har sett den fler ggr men de filmerna tröttnar jag aldrig på! Är ju två snyggingar med ;)

Den här dagen har varit sjukt lång och seg. men så är det ju långfredag också :P

nä jag orkar inte skriva mer:P ska bli lite bättre på det, nån gång i framtiden! haha

RSS 2.0