Helg igen

Ja igår så var jag i stallet på fm och red Libra..Det gick bra men var lite trångt i ridhuset med både hinder och typ 5 hästar..men men det går det med..^^ Sen idag så åkte jag till stallet vid 10 för att följa med Kajsa med att lämna Zickan. (ska säljas). Sen efter det åkte vi tillbaka till stallet för att rida..Jag och Jneny var väldigt seriösa och plockade fram ett hinder med galoppbommar och upphöjda cavaletti "sockerbitar". Både libra och Aron tyckte att det var roligt..Pigga och starka men det var kul! :) Sen så tog vi en liten sväng ut i skogen. Libra skötte sig exemplariskt även fast hon inte vart ute i skogen på länge! Sen släppte vi ut hästarna i hagen och åkte hem..var hemma runt 15.00. Då blev det mat och sen somnade jag framför tvn i 2 timmar. skönt var det!

Imorgon blir det jobb. Börjar inte fören 11.30 så det är skönt!

Förmodligen midsommar på Öland i år igen! KUL! :D med järngänget ;)

Uttråkad...

Ja den här dagen hade jag lika gärna kunnat hoppa över..har inte gjort ett skit..tråkigt like hell. Men imorn ska jag i alla fall iväg och rida Libra en sväng..funderar på om jag sak orka ta mig en promenad också..ska ju försöka börja bli lite duktigar på sånt..friskiskort ska införskaffas nästa vecka! :) Jag har ju inget bättre för mig om dagarna så jag kan ju lika gärna försöka träna lite..inför beach 2009! eller inte..

Snart är det dags för teneriffa med Kajsa också..det sak bli skönt:) Även ifall det inte kommer vara supervarmt så är det skönt att komma bort..och det är ju i alla fall så pass så att man kan sola o bada..!

snyggve bild på mig o sara (emil in the background)


Jobbat

Ja idag har jag jobbat hela dagen..Först åkte jag till Djulö och jobbade i några timmar där..det var rätt så lungt så inte så ansträngande..sen så bar det av till Mellösa (skogen alltså) för att servera på ett bröllop! Det var riktigt roligt och lite extra pengar säger man inte nej till :)

Fick nån släng av magsjuka i veckan..mamma som smittade mig..men det gick över fort igen så det var ju tur..inte alltför roligt att ha det..Nu mår jag fint igen :D

Imorn blir det jobbet igen...Kl. 11-17. Lagom arbetstid!

I veckan händer det nog inget speciellt tror jag..Ska försöka träffa lite kompisar kanske..Men jobbigt när alla går i skolan juh..men har ju hela kvällarna iofs. En Fika med Emma ska jag vi i alla fall styra upp! Måste ju ta en runda skitsnack och skvaller..haha




St Djulö Herrgård...Där jag jobbar nu!



Gammalt som fasiken är det...Tror det har anor från 1200-talet

Söndag

Nästan två veckor sen jag uppdaterade nu..Mitt jobb har nu flyttat från himlinge Östergård till St Djulö Herrgård. Så det är bland annat det som gjort att jag jobbat mycket. det spökar tydligen där också..Vita frun går igen där..men jag har inte träffat henne ännu..Vi får väl se om jag gör det ;)

Nu muppar det sig när jag försöker lägga upp bilder också men det får vi ta nästa gång då..!

RSS 2.0