Hemma igen!

Kom hem från Teneriffa i söndags natt..inte så kul att komma hem till en massa snö men jag överlever väl det med..^^ Vi har haft det bra i alla fall! Bilder kommer senare.

Idag har jag vart i stallet och ridit Libra. Först gick jag in i ridhuset men efetrsom det var snöras från atket så gick det ju inte så bra..hon typ skenade genom hela ridhuset..haha så det var bara till att gå igen..då red jag ut i stället..eller ja vi racade mest runt på ett fält..skoj var det i alla fall! tror jag Libra också tyckte..haha men hon skötte sig bra..blev bara en bockning i galoppen!

På fredags åker jag till elin. :D det blir trevligt! Vi åker nog upp till Gävle en sväng då och hälsar på  min syrra också..Måste ju passa på när jag ändå är i krokarna.

Annars så planeras det för fullt med kryssning och Kläppen..Det ska bli skoj...speciellt om vi blir många som åker på kryssningen! Vi blir förmodligen runt 20 st! 1/4-2/4 på Galaxy.

Till kläppen verkar det som att det blir jag, elin och en massa killar..haha men det överlever vi nog ;) Det är ju typ så det har vart på vreta så..haha


Alla <3 Dag

Idag är det dags att packa för resan..vi åker till Arlanda vid 02.00 inatt.. Jobbigt! Men men...jag är typ sämst på att packa..synd att man inte får ha hur mkt packning man vill för då skulle det inte vara ngt problem men nu måste jag ju bestämma vad jag ska ha på mig innan jag kommer dit..det är jobbigt. Men Kajsa kommer hit senare idag..och då har ju hon redan packat så då kan jag bara härma henne..^^ Vi får väl fira alla <3 dag tillsammans.. hon firade ju med sin boyfriend igår..


Jag och Kajsa i kärlekstunneln! haha sommaren 07?!

Pratade med Elin nu..John håller på att styr upp en kryssning i April. Det låter ju skoj..för en gång skull är det ngt som händer i mitt liv..haha

15/2 -22/2 Teneriffa med Kajsa
27/2 -1/3 Åker till Elin
(19/3-22/3) Åker till Kläppen
April (Kryssning)
13/6 kajsa och mathilda tar studenten!
18/6- 21/6 Förhoppningsvis Midsommar på Öland

Sen blir det jobbajobbajobba


Tre år på Vreta

Jag har hur mycket bilder som helst från Vreta. Här är en blandning från de tre åren!


        
                              Jag och sambon ;)

     
Bjuder på den!




Tror detta är från när de tog studenten 07!






  

  

 



Coolingar ;)



 



















Nu orkar jag inte lägga upp mer!

TT = Tråkig Torsdag

Ja det har inte hänt så mycket spännande idag inte..har faktiskt motionerat i alla fall som jag sa igår att jag skulle! Känner mig lite duktig i alla fall..haha Sen har jag inte gjort mycket..vart till affärn åt mamma.

Kajsabajsa ska skaffa sig en tatuering..det betyder ju alltså att jag också måste göra det snart..Har ju funderat länge men jag vill verkligen ha en tatuering som jag trivs med resten av livet..Kanske blir till hösten eller nåt..vi får väl se..Mamma tycker ju att det är otroligt fult så hon kanske lyckas övertala mig att inte göra en.. Nej men nån gång blir det nog en ia lla fall..När man tittat på miami Ink så gör dom ju massor av fina men frågan är om de blir lika fina om man gör dom hos en tatuerare i Sverige?!

Imorgon blir det stallet och sen förmodligen en lugn kväll...får se vad det blir.


woohoooooooooo

Ja idag har jag vart så himla duktig och bakat en tårta! det belv en skiiiiiitgod Kolatårta..och då menar jag verkligen skitgod! sen efter det så pratade jag med mamma Elin i telefonen vilket var väldigt trevligt..Ska förmodligen dit vecka 9 några dagar. :D Sen så blir det Kläppen v.12 för att träffa en del andra från skolan! Det kommer bli riktigt nice! Var så länge sen jag träffade alla så det ser jag fram emot. Trodde aldrig att jag skulle säga att jag saknar "bönderna" från skolan men det gör jag! Vi har haft så otroligt kul ihop under dom tre åren vi hade på vreta så det går inte ens att beskriva.. Vilken sammanhållning vi hade och alla våra "fester" som kanske andra tycker är lite konstigt men kul hade vi. Vi hade ju mer fester på vardagar än på helger i alla fall..haha Skulle inte tveka en sekund på att gå om alla tre åren med samma människor ( - några) haha. 

Men det är väl kanske dags att plugga vidare och skaffa sig ett liv..eller vad säger du Elin?!

Teneriffa here we come! 3 Dagar kvar sen bär det av :) Jag och Kajsa på semester, det kommer bli succé.

Imorgon hade jag tänkt motionera lite,..vi får väl se hur det blir med det..jag ska inte lova något som jag inte kan hålla..haha Sen måste jag oc Kajan ta ett ordentligt snack..Lite reseplanering ;) Fredag så har jag Libra..det enda inplanerade än så länge..får väl se om det blir nåt kul på kvällen! Lördag packa och fixa lite, åker till arlanda nån gång på lördag natt..flyget går 06.45 söndag morg

So long

Lördag

Typ världens tråkigaste dag.,..pissväder och jag har inte gjort ett skit. Har legat hemma och tittat på tv..Det enda jag gjort utanför huset är att åka in till stan för att lämna tillbaka en film...men men..ska väl glo på melodifestivalen snart..vet dock inte varför för jag tycker inte ens det är bra men har inget bättre för mig. Pratade en stund med elin förut..det var trevligt. Vi har nog rätt tråkiga liv båda två för tillfället..haha Men förhoppningsvis blir det lite roligare framöver..ska försöka träffa henne och Bonnagänget när jag kommit hem från teneriffa. och förhoppningsvis så blir det mer i sommar!

Teneriffa 15/2-22/2
Det ska bli skoj..Skönt att komma bort från det här pissvädret. och dessutom så fyller Kajsa år när vi är där så då får vi hitta på något extra kul! :)


Varför snöar det igen för?

Jaha nu på morgonen har jag gjort en telefonintervju med nån på fritidsresor. Jag har sökt till reseguide och skulle därför göra en intervju..Självklart så skulle den  vara till viss del på engelska vilket jag inte var beredd på..haha Har inga förhoppningar om att gå vidare till intervjudagen i sthlm i alla fall..haha Varför ska intervju människor vara så läskiga för?  Dom frågorna som var på svenska gick ju bra ^^ Vad betyder ordet ansvar för dig? Vad betyder ordet lojalitet för dig? och på engelska ville hon att jag skulle beskriva ett exempel på dålig service och ett på bra service..och några frågor till..

Måste pallra mig ut till stallet snart också..är väl träning i ridhuset idag så tänkte försöka hinna rida innan den börjar..men jag har ingen aning om när den börjar så det kan ju vara bra att åka ut snart..haha Annars händer det inte mkt..ska väl umgås med kajsa nån dag i helgen..och så ska jag jobba på söndag..

Nästa söndag bär det av till teneriffa!

RSS 2.0