Lördag

Var på bio i Tisdags! 2012...den var riktigt bra! Speciellt alla effekter i filmen..rekommenderas starkt :) Igår var jag hemma hos Johanna och åt mat och tittade på idol med henne, fredrik och jocke! En mkt trevlig kväll :)

I onsdags så blev det en utekväll med Stina 1, Stina2, Amanda, nathalie och maria...Vi hade det skitkul med förfr
est hemma hos stian 2. det blev guitar hero och en massa skvaller ;) Sen var vi på Strömpis där de hade hawaiitema :D En bra kväll!

Idag var det egentligen tänkt att vi skulle till Strömpis ikväll där det är Nelly High Heels...men vi är trötta och sega allihopa så vi struntar i det! Blir istället att titta på Robinson och sen in till stan för att kolla på New Moon vid 23.45 :D ÄNTLIGEN!

ja just det..vi var och vaccinerade oss mot svinis i torsdags...fick stå och köa i 3 timmar i REGN! men nu är det gjort i alla fall...kan vara på grund av den som vi känner oss så hängiga allihopa. Har ont i armen också men idag kan jag i alla fall använda den....

 det var väl allt som hänt hittills! Har pratat mycket med min underbara Maria också :D skitkul! Planerar för fullt inför juldagen! ska beställa tågbiljett nästa vecka!

Watch Out södertälje ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0